Cercador

Novetats

Jornades / Seminaris - Dilluns, 27 de novembre de 2017

Aspectes terapèutics en els trastorns del desenvolupament intel·lectual

Dia: 29 de novembre 2017
Hora: 13:30 h
Lloc: Hospital Universitari Institut Pere Mata
Les sessions són gratuïtes i obertes al públic en general prèvia inscripció.


Sessió d'Actualitzacions en l'assistència a la salut mental: recerca i innovació, que tractarà sobre els "Aspectes bàsics i clínics en la terapèutica dels trastorns del desenvolupament intel·lectual". La sessió se centrarà en l'evolució i els avenços dels tractaments farmacològics, la seva combinació amb els no farmacològics i el seu impacte en els símptomes clínics de la discapacitat intel·lectual.
L'exposició girarà entorn el síndrome de Down i l'X-Fràgil (que és la forma més comú de discapacitat intel·lectual per causes hereditàries i desgraciadament no és molt conegut) i els assajos controlats que s'han fet amb diferents fàrmacs dissenyats per impactar les molècules i aconseguir una millora en els símptomes clínics de la discapacitat intel·lectual.
La sessió anirà a càrrec de Rafael de la Torre de l'Integrated Pharmacology and Neurosciences Systems Research Group de l'IMIM-Hospital del Mar Medical Research Institute.
El trastorn del desenvolupament intel·lectual és un desenvolupament mental incomplet que deteriora les funcions pròpies o esperades en cada una de les etapes del desenvolupament, com ara les cognoscitives, el llenguatge, les motrius i la socialització. Hi ha trastorns del desenvolupament intel·lectual lleus, moderats, greus o profunds, i sovint presenten símptomes clínics.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web