Cercador

Novetats

Notícies IISPV - Dimarts, 17 d'octubre de 2017

L’IISPV supera el procés d’avaluació de l’HRS4R de Recursos Humans

"Human Resources Strategy for Researchers" és la principal eina que la Comissió Europea ha creat per ajudar a aplicar la Carta Euorpea i el Codi de Conducta per la contractació d'investigadors en les seves polítiques i pràctiques institucionals.

L'IISPV l'any 2014 va iniciar el compromís i procés per obtenir la certificació, obtenint el 2015 l'acreditació i el segell oficial europeu en recursos humans HR Excellence, així com l'aprovació del Pla d'Acció 2015 per part de la Comissió Europea.

Aquest octubre de 2017 l'IISPV ha superat el procés d'avaluació (self assessment) de l'acreditació HRS4R, on el principal objectiu és comprovar el compliment dels compromisos adquirits en la memòria de verificació i avaluar els resultats, garantint amb això la qualitat del procés, recomanant o no la continuïtat de la certificació.

Què és l'estratègia HRS4R?

La Comissió Europea adquirí el compromís d'ajudar a retenir i incrementar el talent investigador a Europa i al foment de la carrera investigadora, a través de la millora de les condicions i de la feina dels investigadors. Per aquest motiu, es va crear la iniciativa EURAXESS i va dissenyar l'Estratègia de Recursos Humans per Investigadors, coneguda com HRS4R. Aquest procés permet a les institucions implementar els principis de la Carta Europea de l'investigador i el Codi de Conducta per la Contractació dels Investigadors.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web