Cercador

Novetats

Comunicació - Dimarts, 17 d'octubre de 2017

26a edició de la Marató de TV3 estarà dedicada a malalties infeccioses

diumenge 17 de desembre 2017

Malalties com l'hepatitis, la sida, la sèpsia, la meningitis, la bronquitis, la pulmonia o la tuberculosi centraran aquesta edició. Els experts vaticinen que les malalties infeccioses es convertiran en una greu epidèmia en la pròxima dècada i que podrien arribar a causar 10 milions de morts el 2050 i superar les que provoca el càncer.
Ja han començat les conferències divulgatives als centres educatius de secundària, cívics i biblioteques. Es preveu que se'n facin al voltant de 5.300, com en l'edició passada, que van arribar a 225.000 joves. Durant les sessions es projectarà un vídeo, en què es combina el testimoni de persones afectades per una malaltia infecciosa amb l'exposició d'un expert.
Aquest any ha canviat el sistema d'inscripció dels voluntaris i que les preinscripcions es podran fer fins al 19 d'octubre. "Entre tots els que s'hi hagin apuntat, se sortejaran les places disponibles. D'aquesta manera, s'amplien i s'igualen les possibilitats de participació".
També s’han presentat la campanya gràfica d'aquest any presenta una novetat: "La malaltia ha infectat el logo de La Marató".
Mireu el vídeo divulgatiu sobre les malalties infeccioses

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web