Cercador

Novetats

Comunicació - Dilluns, 2 de maig de 2016

Convocatòria CaixaImpulse (2016)

L'Obra Social "la Caixa", conjuntament amb Caixa Capital Risc, ha obert la convocatòria CaixaImpulse (2016). Els objectius d'aquest programa són impulsar la transformació del coneixement científic en productes o empreses que generin valor per a la societat; acompanyar projectes de valorització d'actius científics per transferir-los al mercat; i finalment, donar suport a projectes de l'àmbit de les ciències mèdiques, de la vida i de la salut.

CaixaImpulse s'adreça a universitats, hospitals i altres centres de recerca o entitats sense ànim de lucre dedicades a la investigació. L'aportació econòmica dels ajuts és de 70.000 euros per a l'execució dels plans de valorització aprovats. També es podrà sol·licitar una subvenció addicional de fins a 20.000 euros després de ser revisat el pla de valorització.

El programa CaixaImpulse també ofereix:
a) Suport de mentors de referència procedents de la indústria.
b) Contacte amb empreses, emprenedors i inversors per contrastar els plans de valorització i comercialització.
c) Formació especialitzada i acompanyament expert en els àmbits de la gestió de projectes, la transferència de la tecnologia, les eines de finançament i comercialització, i el desenvolupament d'equips.
d) Accés a talent necessari per construir o complementar l'equip per dur a terme el projecte.

El termini de presentació de sol·licituds és el 15 de juliol de 2016 i cal presentar-les a l'Àrea privada de convocatòries de l'Obra Social "la Caixa".

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web