Cercador

Novetats

Destacats de recerca - Dilluns, 21 de març de 2016

El grup de Recerca Biologia molecular de l'uroteli sà i patològic IISPV del Dr. García-España ha entrat a formar part de la xarxa temàtica d’excel·lència “H2BioCatO2 complexes metàl·lics biomimètics”

El Grup del Dr. García España, és un dels deu grups de recerca que pertanyen a la xarxa d'excel·lència "Complejos metálicos biomiméticos: utilización de oxígeno, hidrógeno y dióxido de carbono (H2BioCatO2)" del programa estatal de foment a la recerca científica i tècnica del Ministeri d'Economia i Competitivitat.

La xarxa "H2BioCatO2 complexes metàl·lics biomimètics sorgeix com una xarxa per l'estudi de l'aplicabilitat de complexes metàl·lics en àmbits estratègics a nivell europeu i mundial.

Els grups de recerca que hi formen part pertanyen a universitats, instituts de recerca estan enquadrats en la Universidad de Cádiz, Universidad del País Vasco-EHU, Universidad de Santiago de Compostela, Universitat de Valencia, Universitat de Girona, Universitat Jaume I, Institut Català d'Investigació Química i l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web