Cercador

Notice: Undefined variable: etsa in /www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/donacions/estudi_recapta.html on line 132
Portada > Donacions > Estudi ReCaPTa

Estudi ReCaPTa: Estudi de la mort sobtada a l'àrea mediterrània

Estudi ReCaPTa: "Estudi de la mort sobtada a l'àrea mediterrània"

Investigador principal:

Youcef Azeli Jarosch

Grup de recerca:

Grup de Recerca en risc cardiovascular

Descripció i característiques

La mort sobtada és una de les principals causes de mort en el món industrialitzat.

Millorar la seva supervivència és un dels majors reptes per a la medicina moderna.

El Registre Clínic Patològic de Tarragona (ReCaPTa) és un estudi de característiques úniques en l'àrea mediterrània. ReCaPTa inclou múltiples fonts d'informació que permeten realitzar un estudi complet i detallat de la mort sobtada en el Camp de Tarragona i avançar en el coneixement de la seva epidemiologia i les seves causes.

Es tracta d'un estudi multidisciplinari amb una gran penetració a la xarxa assistencial del Camp de Tarragona. En aquest estudi participen investigadors del Servei d'Emergències Mèdiques de Catalunya, de l'Institut de Medicina Legal i Forense de Catalunya, de l'Hospital Universitari de TarragonaJoan XXIII  de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, de l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona, de la Universitat Rovira i Virgili i de la xarxa d'Atenció Primària del Camp de Tarragona.

ReCaPTa ha publicat el seu disseny en una prestigiosa Revista científica escandinava i és pionera en el desenvolupament de noves estratègies per a la millora de la qualitat de la RCP. ReCaPTa té un gran interès per la seva potencial aplicabilitat assistencial, fomenta la recerca translacional i té una elevada projecció nacional i internacional.

Aquest projecte s'inicia en el 2014 i va rebre un premi al millor projecte de recerca per part del Consell Català de Ressuscitació.

Sense el finançament adequat la recerca clínica de qualitat és molt difícil pel que qualsevol aportació per a aquest projecte serà molt ben rebuda. Contribuir amb una donació per ReCaPTa ajudarà al desenvolupament de noves estratègies preventives i en la millora del tractament de la mort sobtada.

Vols col·laborar amb aquest projecte?


IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat//media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat//media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web