Cercador
Portada > Recerca > Àrees de recerca

Nutrició i Metabolisme

Grup de recerca en Cirurgia de l'Obesistat i Metabòlica


 


Membres de l'equip

Responsable

Daniel Del Castillo Déjardin

Investigador/a clínic

  • Antonio Sánchez Marín
  • Fàtima Sabench Pereferrer
  • Joan Domènech Calvet
  • Margarida Vives Espelta
  • Mercè Hernández González
  • Santiago Blanco Blasco

Investigador/a Postdoctoral

  • Alicia Molina López

Objectius

El grup de recerca en cirurgia és un grup que actualment combina la recerca clínica i la recerca experimental, interactuant a la vegada amb altres grups i disciplines.

  • Recerca clínica sobre la obesitat mórbida. Cirurgia bariatrica en humanas i estudis animals: una de les línies prioritàries és la cirurgia de l'obesitat mòrbida, on som grup de referència estatal per a aquest tipus de cirurgia. La cirurgia experimental i la formació continuada en aquest camp per part dels membres de grup fan que s'estableixi un trípode sobre el qual ens podem projectar.
  • D'altres línies com la cirurgia de la paret abdominal també es sustenten en aquestes premisses. L'objectiu del grup és mantenir-se en aquestes línies i establir-ne de noves sempre amb el suport i aval científic de la formació i aprenentatge.
  • La docència per part del nostre grup és a més a més un eix fonamental del nostre treball, on la innovació docent i l'aplicació de noves estratègies docents com la simulació endoscòpia i el laboratori d'habilitats quirúrgiques representen un estímul tan per a nosaltres com per a l'alumnat.


IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web