Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Beca FERO en recerca oncològica traslacional

Organisme

La Fundació Privada d’Estudis i Recerca Oncològica (FERO) publica la Sisena Beca Anual FERO en recerca oncològica traslacional.

Objecte

Fomentar la formació de joves investigadors oncòlegs i de promoure la ràpida transmissió dels avenços científics als pacients amb càncer. Es pretén potenciar els estudis clínics per agilitzar l'aprovació de nous fàrmacs a Espanya i Europa. La beca està destinada a reconèixer un projecte científic amb un alt potencial d'aplicabilitat clínica i, per tant, serà atorgada al que es consideri el millor projecte de Recerca Translacional en l'àmbit de l'Oncologia Mèdica.

Termini IISPV

Cal comunicar abans del 15 de març de 2014 que es vol participar a la convocatòria, enviant un e-mail a convocatories@iispv.cat . Termini:28 de març de 2014 . L'IISPV gestiona les ajudes dels seus investigadors, no és l'entitat convocant.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web