Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Marato Tv3- Convocatòria per a la presentació de projectes de recerca biomèdica sobre malalties neurodegeneratives

Organisme

Fundació la Marató de TV3- Convocatòria per a la presentació de projectes de recerca biomèdica sobre malalties neurodegeneratives Aquests projectes seran finançats amb els 9,5M € recaptats en la Marató 2013, una xifra provisional que s’incrementarà amb els donatius que arribin fins al 31 de març, quan es tanqui definitivament aquesta edició del programa.

 

Objecte

Projectes de recerca biomèdica d'excel·lència sobre malalties neurodegeneratives, que van centrar La Marató del 2013. En la convocatòria podran participar treballs de recerca sobre malalties neurodegeneratives que es desenvolupin en un únic centre de recerca amb seu a Catalunya, o bé de manera conjunta amb diferents institucions espanyoles i estrangeres, sempre amb la coordinació d’un centre català.
Fomentar la recerca científica d’excel·lència sobre aspectes etiològics, patogènics,
clínics, terapèutics, epidemiològics, de salut pública i de serveis sanitaris, en l’àmbit de  les malalties neurodegeneratives, com a element nuclear del projecte.

Es consideren dins de l'espectre de les malalties neurodegeneratives els projectes de  recerca en relació estreta amb les malalties així considerades (com ara les malalties  d'Alzheimer, Parkinson, Huntington, esclerosi lateral amiotròfica) i altres com l'esclerosi  múltiple i les atròfies musculars espinals. En canvi, quedaran exclosos els projectes  sobre malalties mentals i altres malalties neurològiques no degeneratives, com ara les  malalties vasculars cerebrals, neuromusculars i altres malalties neuroimmunològiques.
 

Sol·licitants

Projectes unitaris (o d'un sol centre gestor):
Seleccionar el formulari per projectes unitaris i emplenar els diferents apartats.

Projectes coordinats (de dos o més centres gestors):

Seleccionar el formulari per projectes coordinats i emplenar els diferents apartats seguint els requeriments indicats en cada punt.
L’investigador coordinador ha d’omplir a nom seu el pressupost global i presentar el projecte conjuntament amb un formulari de subprojecte per cada centre col·laborador participant, fins i tot el seu.

Termini oficial

El període de presentació de projectes finalitzarà el dilluns 7 d’abril a les 14,00 h. El Patronat de la Fundació La Marató de TV3 farà públic el pròxim mes de novembre el resultat del concurs.

Termini IISPV

Cal comunicar almenys abans del 4 de març de 2014 que es vol participar a la convocatòria, enviant un e-mail a convocatories@iispv.cat . Termini: 3 d'abril de 2014. L'IISPV gestiona les ajudes dels seus investigadors, no és l'entitat convocant.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web