Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Ajuts VALTEC

Organisme

AcCC10- Generalitat deCatalunya

Objecte

La línia d’ajuts VALTEC finançarà fins al 100% o fins a un màxim de 100.000€ aquelles propostes que millor defineixin la seva oportunitat comercial i la viabilitat tecnològica dels seus projectes.

Es tracta de projectes de desenvolupament tecnològic que ja han superat l’etapa de recerca bàsica; són projectes que necessiten augmentar el seu valor de mercat amb la realització d’un escalat a nivell industrial, la fabricació d’un prototip funcional o la creació d’un demostrador tecnològic que permeti portar la tecnologia al mercat.

 

Descripció

Projecte VALTEC: projectes de valorització tecnològica, que comprenen activitats de R+D de caràcter demostratiu que es desenvolupin dins de la fase precompetitiva i permetin reduir les incerteses sobre la viabilitat comercial de la tecnologia.
Despeses subvencionables:

  • Despeses de personal propi, lligat directament a la realització de les actuacions subvencionables. No s’accepta personal funcionari com a despesa subvencionable.
  • Despeses d’adquisició de material i equipament vinculat directament a la activitat del projecte. Aquesta despesa no excedirà del 33% de la despesa subvencionable del projecte.
  •  Despeses de subcontractació de serveis de R+D i tecnològics. Així com aquells de consultoria i assessorament per a la definició de la estratègia de promoció comercial (vigilància tecnològica, anàlisis de patentabilitat, definició d’un pla de comercialització, activitat d’enginyeria o prototipatge, ,etc).
  •  Altres despeses com materials i accions de difusió, viatges i assistència a fires, visites a possibles clients i presència en mitjans de comunicació.

Termini oficial

Fins e 14 de desembre del 2013 ( 15 dies naturals des de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució al DOGC)

Termini IISPV

Cal comunicar abans del 6 de desembre de 2013 que es vol participar a la convocatòria, enviant un e-mail a convocatories@iispv.cat . Termini: 10 de desembre de 2014 . L'IISPV gestiona les ajudes dels seus investigadors, no és l'entitat convocant

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web