Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Premi nacional d' investigació en medicina de l'esport

Organisme

La Escuela de Medicina de la Educación Física y del Deporte de la Universidad de Oviedo convoca la XVI edició del Premi Nacional de Recerca en Medicina de l'Esport, amb el patrocini d' Obra social y cultural de Cajastur.

Objecte

L'objecte és reconèixer públicament la tasca realitzada pels investigadors espanyols i incentivar les iniciatives d' investigació d' excel·lència en l' àmbit de la Medicina de l' Esport. Es premiaran un màxim de tres treballs dels presentats, relacionats amb la Medicina de l'Esport, valorant, entre d' altres aspectes, l' esforç científic i la contribució a la generació, desenvolupament o aplicació dels coneixements en el camp de la medicina esportiva, així com l'establiment de ponts entre la recerca bàsica i l'aplicada en benefici dels pacients.


Tots els treballs que es presentin a concurs hauran de ser inèdits i tractar sobre qualsevol tema relacionat amb la Medicina de l' Esport, salut i exercici físic o amb la millora del rendiment dels esportistes.

Termini oficial

13 Desembre de 2013

Termini IISPV

Cal comunicar abans del 18 de novembre de 2013 que es vol participar a la convocatòria, enviant un e-mail a convocatories@iispv.cat . Termini: 9 de desembre de 2013. L'IISPV gestiona les ajudes dels seus investigadors, no és l'entitat convocant.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web