Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Programa Postdoctoral Beatriu de Pinós

Organisme

Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR)

Objecte

La convocatòria Beatriu de Pinós comprèn l'etapa postdoctoral del personal investigador i té per objecte facilitar la seva integració en diferents tipus d'entitats, en funció de la modalitat escollida.

Descripció

Modalitat A

La modalitat A d'aquesta convocatòria ofereix la possibilitat d'ampliar la formació a l'estranger del personal investigador arrelat a Catalunya i el seu retorn i es divideix en dues fases:

  • La primera fase, en forma de beca, subvenciona estades postdoctorals de dos anys de durada a qualsevol universitat o centre de cerca de fora de l'estat espanyol.
  • La segona fase, en forma d'ajut, subvenciona contractes postdoctorals d'un any de durada per facilitar el retorn al sistema de ciència i tecnologia de Catalunya a les persones que han completat la seva beca postdoctoral fora de l'estat espanyol.

Poden beneficiar-se d'aquesta modalitat el personal investigador que tingui el títol de llicenciatura, grau o equivalent o el títol de doctorat d'una universitat del sistema universitari català.

Les beques per a les estades de recerca postdoctorals fora de l'estat espanyol són de dos anys.

En funció del país de destinació, l'import anual del primer any de beca serà d'entre 22.470,02 euros i 33.280,82 euros.

Modalitat B

La modalitat B d'aquesta convocatòria ofereix ajuts que fomentin la mobilitat i la incorporació de personal investigador en el sector públic del sistema de ciència i tecnologia català, ja sigui universitats, centres de recerca o fundacions hospitalàries.

Els ajuts són de dos anys i només poden anar destinats al finançament dels contractes per al personal investigador

Les entitats beneficiàries dels ajuts han de formalitzar el contracte corresponent dins del període comprès entre la data de publicació de la resolució de concessió al tauler d'anuncis de l'AGAUR i el 31 de desembre de 2011.
Els contractes han de finalitzar com a màxim el 31 de desembre de 2013, excepte en els casos previstos en aquesta convocatòria.

Les entitats han de contractar els candidats o les candidates que compleixin els requisits següents:

  • Haver obtingut el títol de doctor/a després de l'1 de gener de 2005 (s'entén com a data d'obtenció del doctorat la data de lectura i aprovació de la tesi), o bé després de l'1 de gener de 2003 si es justifica, durant aquest període, qualsevol dels supòsits establerts a la base 2 de la convocatòria i d'aquesta modalitat.
  • Haver realitzat o estar realitzant una estada postdoctoral en una entitat diferent a la que sol·licita l'ajut per un període mínim de dos anys. Aquesta estada postdoctoral s'haurà d'haver completat en el moment d'incorporar-se a l'entitat. També es podrà acreditar aquest requisit en els casos en què l'entitat sol·licitant disposi de centres de treball en ubicacions diferents i s'acredita una indiscutible mobilitat.L'estada desenvolupada en un centre gestionat o administrat conjuntament per diferents entitats jurídiques, no permetrà acreditar el compliment d'aquest requisit per cap dels centres implicats excepte en els casos en què s'acrediti una indiscutible mobilitat.
  • No haver treballat més de 12 mesos seguits en el centre receptor en el moment d'incorporar-se a l'entitat sol·licitant.

L'ajut finança el 100 % del cost total dels contractes que és de 36.623,04 euros anuals.

Termini oficial

27 de novembre de 2010

Termini IISPV

22 de novembre de 2010

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web