Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Premis Fotciencia11

Organisme

La Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología convoca els Premis Fotciencia11. Fotciencia11 és un certamen de fotografia científica, el tema del qual és la ciència i la tecnologia. Les imatges hauran d'estar relaciones amb la recerca científica y les seves aplicacions tecnològiques o industrials, reflectint l'objecte d'estudi de l'activitat científica, les persones que la realitzen, la seva instrumentació i instal·lacions o les tecnologies resultants de l'avenç científic.

Objecte

La convocatòria té com a objectiu apropar la ciència i la tecnolgia als ciutadans mitjançant una visió artística i estètica suggerida a través d'imatges científiques i un comentari escrit del fet cientific que il·lustren. Es presentaran imatges pròpies que no hagin estat premiades en altres concursos, en format digital, i aniran acompanyades d'un text que permeti interpretar el seu interès científic o tecnològic.

Termini oficial

El plazo de presentación de las fotografías se iniciará el jueves 12 de septiembre de 2013 y concluirá el miércoles 31 de octubre de 2013 a las 14:00 horas (hora peninsular española).

Termini IISPV

Cal comunicar abans del 15 d'octubre de 2013 que es vol participar a la convocatòria, enviant un e-mail a convocatories@iispv.cat . Termini: 25 d'octubre de 2013. L'IISPV gestiona les ajudes dels seus investigadors, no és l'entitat convocant.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web