Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Convocatòria d’ajuts per a estudis o projectes fora de Catalunya

Organisme

Convocatòria d’ajuts 2013 de la Fundació Pedro i Pons per a estudis o projectes fora de Catalunya. Els ajuts, destinats a estades fora de Catalunya, preferentment a l'estranger, per dur a terme estudis de postgrau, alts estudis musicals, de composició i cant, estan oberts als llicenciats o graduats de dotze ensenyaments de la Universitat de Barcelona (Biologia, Farmàcia, Filologia, Filosofia, Física, Geografia i Història, Geologia, Matemàtiques, Medicina, Pedagogia, Psicologia i Química). L'edat màxima per sol·licitar-los és de 40 anys.

Les sol·licituds es poden presentar des del 16 de juliol fins al 31 d'octubre. Es poden consultar les bases de la convocatòria dels ajuts i descarregar-ne el formulari des del web de la Fundació Pedro i Pons.
 

Termini oficial

31 d'octubre de 2013

Termini IISPV

Cal comunicar abans del 26 d'agost de 2013 que es vol participar a la convocatòria, enviant un e-mail a europa@iispv.cat . Termini: 15 d'octubre de 2013. L'IISPV gestiona les ajudes dels seus investigadors, no és l'entitat convocant.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web