Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Ajuts PCI

Organisme

Ministerio de Asuntos Exteriores y de Cooperación

Objecte

Contribuir a l'enfortiment dels centres acadèmics i de recerca dels països socis a través d'activitats per a crear o millorar les capacitats institucionals, docents, de recerca i de transferència de coneixements i tecnologia.

Descripció

 Modalitats que integren el Programa:

 • Ajuts per a projectes conjunts de recerca. (Tipus A)
  Ajuts per a la mobilitat i altres despeses d'un equip  procedent de centres espanyols i dels països referits en aquesta convocatòria, per desenvolupar un projecte conjunt de recerca d'acord amb els objectius de desenvolupament prioritzats per la contrapart, segons la memòria i el pla d'execució d'aquest. Aquests projectes afectaran a temes crítics per al desenvolupament, estaran articulats amb les prioritats sectorials de l'AECID i tindran en compte la capacitat d'absorció per part del centre o centres del país soci.
 • Ajuts per a projectes conjunts de docència. (Tipus B)
  Ajuts per a la mobilitat i altres despeses d'un equip procedent de centres espanyols i dels països referits en aquesta convocatòria, per desenvolupar un projecte conjunt de postgrau d'acord amb els objectius de desenvolupament prioritzats per la contrapart, segons la memòria i el pla d'execució d'aquest. Així com projectes de formació en els diferents àmbits de la gestió universitària.
  Es tindran en compte la prioritat del país soci per a la cooperació espanyola i la creació de capacitats sostenibles per la institució contrapart.
 • Ajuts per a accions preparatòries. (Tipus C)
  Ajuts per a l'assistència a reunions, seminaris, tallers, trobades, etc., per a l'execució de les accions previstes, dirigides a fomentar la mobilitat i l'intercanvi d'informació per preparar futures accions integrades d'enfortiment científic i institucional (Modalitat D) i en la qual hauran de participar algun dels centres que han figurat en l'acció preparatòria.
 • Ajuts per a accions integrades per a l'enfortiment institucional. (Tipus D)
  Ajuts per al finançament d'accions consistents en l'articulació d'activitats que consolidin i enforteixin institucionalment unitats, departaments o laboratoris d'una o diverses universitats o centres d'investigació d'un país soci, mitjançant l'organització i impartició de cursos de formació, mobilitat, despeses de material fungible i adquisició d'equipament de suport i científic.
  Les sol·licituds per a noves accions integrades hauran de provenir d'una acció preparatòria (Modalitat C) aprovada en la convocatòria immediatament anterior.

Termini oficial

10 de setembre de 2010

Termini IISPV

6 de setembre de 2010

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

 • Facebook
 • TwitThis
 • LinkedIn
 • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web