Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Convocatòria de beques per a estades de recerca fora de Catalunya (BE-DGR)

Organisme

Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca

Objecte

Atorgar beques predoctorals i postdoctorals per tal de dur a terme estades de recerca de curta durada en universitats o entitats dedicades a la recerca de fora de Catalunya.

Queden excloses d’aquesta convocatòria les sol·licituds dirigides a l’assistència
a reunions, seminaris, cursos o congressos.

Les activitats que constitueixen l’objecte de la convocatòria són les següents:

 • Modalitat A: beques per a estades relacionades amb la fase de recerca d’una tesi doctoral. Les estades de recerca s’han de fer abans de dipositar la tesi doctoral.
 • Modalitat B: beques destinades a estades de recerca per a personal amb grau de doctor o doctora amb dedicació a temps complet.

Sol·licitants

Poden beneficiar-se d’aquestes beques les persones sol·licitants que en la data de presentació de sol·licituds i durant l’estada compleixin els requisits següents:

 

Sol·licitants de la modalitat A:

 • Haver superat la fase de docència en el moment de presentar la sol·licitud i dur a terme la fase de recerca d’un programa de doctorat d’una universitat del sistema universitari català.
 • No es poden acollir a aquesta convocatòria aquelles persones becades que pertanyen a programes de formació de personal investigador que incloguin borses de viatge.
 • Les persones que hagin obtingut el títol de llicenciatura, grau, màster o equivalent fora del sistema universitari català no poden fer l’estada al mateix país on han obtingut qualsevol d’aquests títols.

Sol·licitants de la modalitat B:

 • Estar en possessió del títol de doctor o doctora.
 • Formar part del professorat o del personal investigador del sistema universitari català o de la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA), o formar part del personal investigador dels centres de recerca i les fundacions hospitalàries situades a Catalunya.
 • Tenir una vinculació contractual a temps complet amb la seva institució que garanteixi una durada igual o superior als 3 anys.

Descripció

Les estades de recerca s’han d’iniciar entre l’1 de juliol de 2010 i el 31 de desembre de 2011, i tenen la durada següent:

 • Modalitat A: estades d’1 a 6 mesos.
 • Modalitat B: estades d’1 a 4 mesos.

Termini oficial

16 de juny de 2010

Termini IISPV

7 de juny de 2010

 

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

 • Facebook
 • TwitThis
 • LinkedIn
 • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web