Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

ICREA Acadèmia 2012

Objecte

Es convoca el Programa ICREA Acadèmia amb la finalitat d’incentivar i recompensar l’excel·lència investigadora del personal docent i investigador (PDI) doctor amb vinculació permanent a les universitats públiques de Catalunya. Es tracta d’un programa d’intensificació de la recerca destinat exclusivament al professorat universitari que està impartint docència i que es troba en fase plenament activa i d’expansió de la seva activitat investigadora. Es contribueix així a la intensificació de la recerca i a la retenció de talent investigador dins del sistema universitari de Catalunya.

Sol·licitants

Pot participar en el Programa el personal docent i investigador contractat o funcionari de les universitats públiques de Catalunya, que a 21 de gener de 2013, reuneixi els següents requisits:

a) Estar en possessió del títol de doctor/a.

b) Tenir una vinculació permanent i a temps complet a una universitat pública de Catalunya.

c) Trobar-se en situació de servei actiu a una universitat pública de Catalunya i estar-hi impartint docència de manera regular.

 

 Tot i que no hi ha un límit explícit en l'edat dels candidats/es, cal que es trobin en una fase plenament activa i d'expansió de la seva activitat en els propers cinc anys.

 

Els/Les professors/es que ja gaudeixen d’un premi ICREA Acadèmia no es poden presentar a aquesta convocatòria. Es podran presentar a aquella convocatòria que permeti concatenar temporalment amb el premi que ja tenen, però no abans.
 

Termini oficial

El termini de presentació de sol·licituds s’inicia el 17 de desembre de 2012 i finalitza el 21 de gener de 2013 a les 14:00h.

Termini IISPV

Cal comunicar abans del 3 de gener de 2013 que es vol participar a la convocatòria, enviant un e-mail a convocatories@iispv.cat . Termini: 17 de gener de 2013

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web