Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Premi "Joaquim Bonal" per projectes de solidaritat ACMCB

Organisme

L'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de Balears (ACMCB) convoca el Premi "Joaquim Bonal" per projectes de solidaritat ACMCB

Objecte

Aquest Premi serà destinat a col·laborar en un programa d’activitats d’una ONG amb seu en l’àmbit d’actuació de l’Acadèmia, en projectes de solidaritat.

Descripció

La candidatura haurà de ser presentada per l’ONG que realitzi el projecte i acompanyada de la informació necessària per fer entenedor l’abast del projecte.
El projecte pot tenir altres fonts de finançament.
 

Per optar al premi caldrà omplir un formulari de sol·licitud segons model, on es faran constar: les dades del responsable principal de l’entitat de les persones que presentin la candidatura: nom i cognoms, domicili habitual, telèfon i correu electrònic.
 

La presentació dels treballs es farà enviant tota la documentació en format word per correu electrònic a premis.academia@academia.cat abans de les 24:00 hores del dia 11 de febrer de 2013. Si hi ha algun problema amb el format digital esmentat, comentar-ho prèviament amb la Secretaria de Premis de l’Acadèmia. El material quedarà en poder de l’Acadèmia.
 

Hi haurà un únic premi indivisible dotat amb 5.000€ i es lliurarà un diploma acreditatiu.
El Premi guanyador rebrà una placa que caldrà que sigui col·locada en un lloc visible a la Seu on es desenvoluparà el Projecte.
En cas de publicació del treball caldrà fer constar l’atorgament del Premi per part de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears.
 

Termini oficial

Abans de les 24:00 hores del dia 11 de febrer de 2013

Termini IISPV

Cal comunicar abans del 28 de gener de 2013 que es vol participar a la convocatòria, enviant un e-mail a convocatories@iispv.cat . Termini:4 de febrer de 2013

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web