Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Premi "Jaume Aiguader i Miró" de Divulgació i Eduació Sanitàries ACMCB

Organisme

L'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de Balears (ACMCB) convoca el Premi "Jaume Aiguader i Miró" de Divulgació i Eduació Sanitàries.

Objecte

Es premiarà l’article, treball literari, programa radiofònic o televisiu, vídeo, pel·lícula o gravació realitzat en llengua catalana i difós pels mitjans de comunicació de Catalunya, les Balears, València o Andorra, l’any 2012 que, per la importància sanitària del tema i per l’interès del seu tractament, sobresurti en el camp de la divulgació i educació sanitàries.

Descripció

Per optar al premi caldrà omplir un formulari de sol·licitud segons model, on consti: les dades del o dels concursants; nom i cognoms, domicili habitual, telèfon i correu electrònic i professió, així com el títol del treball presentat.
 

Caldrà enviar tota la documentació, en format digital, per correu electrònic a premis.academia@academia.cat abans de les 24:00 hores del dia 11 de febrer de 2013. Abans d’enviar-ho, consultar amb la Secretaria de Premis de l’Acadèmia el format a emprar. El material lliurat quedarà en poder de l’Acadèmia.
 

No hi haurà límit al nombre de treballs presentat per cada concursant.
 

Hi haurà un únic premi indivisible dotat amb 3.000€ i es lliurarà un diploma acreditatiu.

Termini oficial

Abans de les 24:00 hores del dia 11 de febrer de 2013

Termini IISPV

Cal comunicar abans del 28 de gener de 2013 que es vol participar a la convocatòria, enviant un e-mail a convocatories@iispv.cat . Termini:4 de febrer de 2013.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web