Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Infraestructures

Organisme

Instituto de Salud Carlos III

Objecte

Adquirir infraestructures i equipaments científics, tenint prioritat les sol licituds realitzades per centres assistencials de l'àmbit del SNS, per tal de dotar-los d'instal·lacions i equips instrumentals d'ús comunitari o compartit per diferents grups de recerca, dirigits a les Unitats de Suport a la Recerca o estructures organitzatives similars.

Descripció

Actuaciones financiables:

Als efectes d'aquesta convocatòria s'entén per infraestructures, i per tant es consideren susceptibles de finançament, les instal·lacions i equips instrumentals d'ús compartit, de les següents característiques:

  • Equipament científic tecnològic, de caràcter mitjà i gran, per a l'ús compartit per grups d'investigadors, incloent software de caràcter especialitzat, destinat exclusivament a la investigació i que possibiliti la utilització adequada de l'equipament adquirit.
  • Primer equipament o equipament bàsic de mobiliari per ampliació o nova creació de laboratoris de recerca. No podrà ser finançat mobiliari d'administració, ni equipament per a laboratoris assistencials o docents.
  • Creació i millora de sistemes informàtics i tecnologies de la informació en xarxa per a la recerca, incloent canalitzacions, sistemes de cablejat estructurat, equips de connectivitat, eines de xarxa i terminals d'usuari per a personal investigador.

El seu preu excedirà dels límits habitualment admesos en el capítol de material inventariable dels projectes de recerca, que es consideren superiors a 40.000,00 €, sense perjudici que en casos excepcionals i donada la naturalesa de la sol licitud en qüestió, puguin finançar equips de cost inferior.

Els equips sol·licitats per cada un dels centres aniran dirigits a les Unitats de Suport a la Recerca o estructures similars.
No es finançaran infraestructures la utilització dels quals sigui diferent a la investigació. Queden exclosos d'aquesta convocatòria conceptes assimilables a despeses de manteniment, fungibles, reparacions, assegurances d’equipament o obra civil.

Prioritats:

  • Les prioritats específiques d'aquesta convocatòria són: Genòmica, Proteòmica, Metabolòmica, Imatge Mèdica, Tecnologies celul•lars (microscòpia, cultius cel lulars, etc.), Registres poblacionals, Epidemiologia i Metodologia d'Investigació Clínica.
  • Igualment seran prioritaris els equipaments científics necessaris per al desenvolupament de les Unitats de Suport a la Recerca o estructures similars.
  • No es consideraran finançables les sol·licituds de Biobancs i Assaigs Clínics que ja hagin obtingut finançament a través de les convocatòries del ISCIII d'Assaigs Clínics i Xarxa de Biobancs.

Les quantitats concedides pel ISCIII no superaran els 200.000€ per beneficiari. L’ISCIII cobrirà el 75% de la infraestructura concedida i la resta s’haurà de cofinançar.

Termini oficial

10 de juny de 2010.

Termini IISPV

4 de juny de 2010.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web