Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Projectes Drug Abuse Aspects of HIV/AIDS- NIH 2013

Organisme

National Institutes of Health (NIH)- National Institute on Drug Abuse (NIDA) financia projectes internacionals - Drug Abuse Aspects of HIV/AIDS (R21)

Objecte

Ajuts per al finançament de projectes de recerca exploratòria, estudis pilot o de viabilitat, recerca arriscada a la frontera del coneixement, que tinguin com a objecte d'estudi l'impacte en la salut de l'abús de drogues, addicció, conductes de risc i la seva relació amb la malaltia del VIH.

Sol·licitants

La convocatòria està dirigida a entitats nord-americanes però les institucions d'altres països també són elegibles, i poden participar-hi com a col·laboradores.

Quant a les entitats que poden participar són de tota mena: institucions d'educació superior tant públiques com privades, empreses, organitzacions estatals i regionals, organitzacions sense ànim de lucre.

Descripció

Els projectes també podran desenvolupar investigacions tinguin per objecte desenvolupar i provar mètodes per a la prevenció primària i secundària del VIH, incloses les intervencions de tractament de drogues, millorar les proves del VIH, assessorament, tractament i serveis per a les persones que viuen amb el VIH i per fer front als mecanismes bàsics implicats en la patogènesi de la infecció per VIH en el context de l'ús indegut de drogues i l'addicció.

La sol·licitud es realitza en línia. Mitjançant la descàrrega del paquet de sol·licitud amb la referència

  • Drug Abuse Aspects of HIV/AIDS (R21). El total de costos directes del projecte de dos anys de durada no pot excedir els $ 275000 i no es pot sol·licitar més de 200000 $ per cada any de projecte.
  • Drug Abuse Aspects of HIV/AIDS (R03). El total de costos directes del projecte de dos anys de durada no pot excedir els 100.000 $ i no es pot sol·licitar més de 50.000 $ per any de projecte.
  •  Drug Abuse Aspects of HIV/AIDS (R01) El pressupost no està limitat però s'ha d'ajustar als objectius del projecte. Les sol · licituds de més de 500.000 $ anuals han de contactar amb el personal de l'NIH prèviament a la presentació de la proposta (almenys amb 6 setmanes d'antelació). Durada: Màxim 5 anys. En general entre 3 i 5 anys.

Termini oficial

7 d'abril de 2013

Termini IISPV

18 de març de 2013

Import

Veure les diferents convocatòries

Període d'execució

2 a 5 anys

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web