Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Programes de prevenció i control de la infecció per VIH i sida per a l'any 2012

Organisme

Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad financia programes de prevenció i control de la infecció per VIH i sida per a l'any 2012.

Objecte

Finançar programes de prevenció i control de la infecció per VIH i sida per a l'any 2012.

Sol·licitants

Podran sol·licitar aquestes subvencions les entitats de qualsevol titularitat, sense ànim de lucre i àmbit estatal.

Aquestes entitats han d'estar legalment constituïdes i degudament inscrites en el corresponent registre administratiu dins el termini de presentació de les sol·licituds de subvenció.

Descripció

Ajudes econòmiques a entitats de qualsevol titularitat sense ànim de lucre destinades al finançament d'actuacions de prevenció i control de la infecció per VIH, com ara:

  •  Estratègies, programes i projectes d'intervenció per a la prevenció de la infecció pel VIH i altres infeccions de transmissió sexual en col · lectius i poblacions més vulnerables.
  • Estratègies, programes i projectes d'intervenció per al diagnòstic precoç de la infecció pel VIH i altres infeccions de transmissió sexual, especialment en els col · lectius més vulnerables detallats en l'apartat anterior.
  • Recollida, anàlisi, elaboració i difusió d'informació relacionada amb la infecció pel VIH i altres problemes de salut relacionats dirigits a les poblacions més afectades pels nous diagnòstics ia les persones afectades pel VIH, que usin les Noves Tecnologies d'Informació i Comunicació (TIC) per a la seva difusió.
  • Programes destinats a potenciar el treball coordinat entre associacions els fins estatutaris estiguin orientats a la prevenció de la infecció pel VIH, així com aquells dirigits a transferir coneixements entre les mateixes per al desenvolupament de programes i projectes d'acord amb les prioritats establertes en el present apartat.
  •   Detecció, suport i seguiment de poblacions especialment vulnerables en el seu accés a l'assistència sanitària, col · laborant amb les entitats sanitàries de les comunitats autònomes en el seguiment del compliment terapèutic

Import

Segons projecte

Període d'execució

Projecte iniciats 1 de gener fins el 31 de desembre de 2012

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web