Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Premi NAOS- Promoció d'hàbits de vida saludables

Organisme

Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat

Objecte

La concessió d'aquests premis s'inclou en el marc de l'Estratègia NAOS que, des del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, pretén impulsar les iniciatives que entre els seus objectius bàsics impulsin la prevenció de l'obesitat i altres malalties cròniques derivades, a través d'una alimentació saludable i la pràctica regular de l'activitat física.

Sol·licitants

1.Podrà concórrer a aquests premis qualsevol persona física, agrupació amb o sense personalitat jurídica, organització social i empresarial, institució, administració pública i qualsevol altra entitat pública o privada que hagi iniciat o desenvolupat algun projecte, programa, activitat o pla innovador coincidents amb els objectius de l'Estratègia NAOS des que aquesta es va iniciar l'any 2005.
 

2. Els aspirants que vulguin concórrer als premis Estratègia NAOS només podran presentar-se a una modalitat dels mateixos. En cas que no s'hagi indicat a quina modalitat es vol concórrer el Jurat decidirà a quin ha de ser inclosa.
 

3. Els candidats per al premi Estratègia NAOS d'especial reconeixement, seran proposats per les diferents administracions públiques espanyoles quals estiga relacionada amb els objectius de l'esmentada estratègia.
 

4. Aquells projectes o programes que hagin estat premiats en anteriors convocatòries d'aquests premis Estratègia NAOS no podran presentar-se de nou com sol·licitants de cap de les modalitats dels premis

Descripció

1) Premi Estratègia NAOS a la promoció d'una alimentació saludable en l'àmbit familiar i comunitari: Dirigit a aquelles iniciatives que s'hagin distingit per la seva capacitat per inculcar hàbits alimentaris saludables en la població.

2) Premi Estratègia NAOS a la promoció de la pràctica d'activitat física en l'àmbit familiar i comunitari: Dirigit a aquelles iniciatives que s'hagin distingit per la seva capacitat per promoure la pràctica en activitat física en la població.

3) Premi Estratègia NAOS a la promoció d'una alimentació saludable en l'àmbit escolar: Dirigit a aquelles iniciatives que s'hagin distingit per la seva capacitat d'inculcar hàbits alimentaris saludables entre els escolars de l'ensenyament infantil, primària i secundària, tant a través d'activitats realitzades a l'aula com extraescolars.

4) Premi Estratègia NAOS a la promoció de la pràctica d'activitat física en l'àmbit escolar: Dirigit a aquelles iniciatives que s'hagin distingit per la seva capacitat per promoure la pràctica d'activitat física entre els escolars de l'ensenyament infantil, primària i secundària.

5) Premi Estratègia NAOS en l'àmbit sanitari: Dirigit a aquelles iniciatives que s'hagin distingit per la seva capacitat per implantar mesures de detecció precoç del sobrepès i l'obesitat i inculcar hàbits alimentaris saludables i la pràctica regular d'activitat física a la població, a través del personal de centres i serveis de salut de qualsevol titularitat, oficines de farmàcia o qualsevol altre centre o institució sanitària.

6) Premi Estratègia NAOS en l'àmbit laboral: Dirigit a aquelles iniciatives que s'hagin distingit per la capacitat per inculcar hàbits alimentaris saludables, promoure la pràctica regular d'activitat física o tots dos, entre els empleats del centre de treball.
 

Termini oficial

17 de desembre de 2012

Termini IISPV

12 de desembre de 2012

Import

Cap modalitat dels Premis té assignada dotació econòmica.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web