Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Actualització de la previsió de publicació de la convocatòria d'ajuts en el marc del Programa Nacional de Contractació i Incorporació de Recursos Humans d'Investigació 2012 (MINECO)

Organisme

Ministerio de Economía y Competitividad

Objecte

El passat dia 4 de juny es va informar de la previsió de la publicació durant el mes de juliol de la convocatòria per 2012, corresponent als subprogrames Ramón y Cajal, Juan de la Cierva, Torres Quevedo i Personal Tècnic de Suport, una vegada s'haguessin aprovat els Pressupostos Generals de l'Estat per 2012.
La complexitat en la càrrega dels Pressupostos Generals de l'Estat ha obligat a canviar la planificació d'aquesta publicació. No obstant això, la Secretaria d'Estat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació continua treballant perquè aquesta convocatòria es publiqui al més aviat possible en el Butlletí Oficial de l'Estat.

L'escenari amb el qual es treballa actualment té en perspectiva que
la publicació es pugui efectuar a partir de la segona quinzena d'agost, i que, a l'efecte de les sol·licituds, el termini per a la seva presentació s'obri al llarg del mes de setembre.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web