Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Ajuts per a tesis doctorals en català (TDCAT-DGR 2012)

Organisme

Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca

Objecte

Atorgar ajuts per a tesis doctorals en català que s'hagin defensat durant el 2011, destinats a contribuir a les despeses i les taxes administratives associades amb la finalització de la tesi doctoral i amb el tràmit d'obtenció del títol de doctor o doctora.
S'entén per tesi doctoral en català la que es pugui incloure en algun dels casos següents:
a) Tesis íntegrament escrites en català.
b) Tesis desenvolupades amb l'obtenció del títol de doctor o doctora amb menció europea i que estiguin escrites en català i una altra llengua oficial de la Unió Europea.
c) Tesis estructurades com a compendi de publicacions on les parts o els capítols que no siguin publicacions estiguin escrits en català.


 

Sol·licitants

Poden beneficiar-se d'aquests ajuts les persones sol·licitants que hagin defensat la tesi durant l'any 2011, que hagin obtingut el títol de doctor o doctora en una universitat del sistema universitari de Catalunya o de fora de l'Estat espanyol, i que hagin escrit la tesi doctoral en català d'acord amb l'apartat anterior. 

 

Descripció

Els participants han d'haver llegit la tesi doctoral entre 1 de gener de 2012 a 31 de desembre de 2012. 

Addicionalment, cal que les tesis doctorals objecte d'aquesta sol·licitud s'hagin incorporat al dipòsit de Tesis Doctorals en Xarxa (TdX), gestionat pel Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC) i el Centre de Supercomputació de Catalunya (CESCA) abans del 31 de desembre de 2012.
 

Termini oficial

17 de juliol de 2012

Termini IISPV

13 de juliol de 2012

Documentació a presentar

Les sol·licituds s'han d'emplenar per via electrònica a través de l'Oficina Virtual de Tràmits (OVT) de la seu corporativa de la Generalitat de Catalunya a l'adreça electrònica http://www.gencat.cat/ovt


Un cop s'ha emplenat la sol·licitud, si la persona sol·licitant es pot identificar mitjançant qualsevol dels sistemes de signatura electrònica admesos per la seu electrònica corporativa de la Generalitat de Catalunya, pot completar el procés de presentació de la sol·licitud adjuntant per via electrònica la documentació exigida.
En cas que la persona sol·licitant no disposi de cap sistema d'identificació dels acceptats per la seu electrònica, un cop omplerta la sol·licitud de manera electrònica, podrà completar el procés de presentació de la sol·licitud adjuntant per via electrònica la documentació exigida.


En ambdós casos, el registre electrònic corporatiu de la Generalitat de Catalunya S@rCat emet de manera automàtica el rebut de presentació corresponent, que consisteix en una còpia autenticada de l'escrit, la sol·licitud o la comunicació de què es tracti, i hi inclou la data i l'hora de presentació i el número de registre d'entrada.

Import

L'import de l'ajut serà com a màxim de 500,00 (cinc-cents) euros, en funció del nombre de persones beneficiàries i de la disponibilitat pressupostària (prorrateig), i està destinat a contribuir a les despeses i les taxes administratives

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web