Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Convocatòria del Programa Arrela’t HJ23

Organisme

ICS-IISPV

Objecte

L'Hospital Joan XXIII convoca la primera edició de les beques Arrela't HJ23.  Aquest Programa, junt amb la col·laboració de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili, vol oferir una formació integral a joves especialistes de la salut que redundi en benefici de les persones dels municipis del Camp de Tarragona, tot retenint el talent que es forma a l'Hospital Joan XIII de Tarragona.

Els contractes seran d'obra i servei a temps parcial (20 hores/setmana)i s'articulen amb un contracte laboral amb la Fundació IISPV, que anirà complementat per un contracte d'especialista a l'Hospital Joan 23, a temps parcial (20 hores/setmana).

Requisits

Poden optar a aquests 2 ajuts tots els professionals que hagin estat MIR, BIR, FIR i LLIR a l'HJ23 que hagin acabat la residència l'any 2018 o 2019 a l'Hospital Joan XXIII.

Termini oficial

Les candidatures s'han d'enviar a l'adreça electrònica:  convocatories@iispv.cat La data límit és el 19 d'abril de 2019.

Període d'execució

1 any en tots dos casos, prorrogable a 1 any més.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web