Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

XXIV Edició dels Premis Íñigo Álvarez de Toledo: Investigació Bàsica i Clínica en Nefrologia

Organisme

FUNDACIÓ RENAL

Objecte


 Premis a la Investigació Bàsica i a la Recerca clínica renal.

Sol·licitants

INVESTIGACIÓ BÀSICA O EXPERIMENTAL
Podran optar a aquest premi els Llicenciats o Doctors en Medicina i Cirurgia, Ciències de la Salut, Veterinària, Farmàcia, Ciències Biològiques, o en qualsevol altra disciplina universitària relacionada amb les qüestions objecte d'aquesta convocatòria, que siguin residents a Espanya.

Podran optar al premi els treballs que resumeixin investigacions bàsiques o experimentals per al millor coneixement de la morfologia i fisiologia normal del ronyó, i sobre l'etiologia, patogènia, fisiopatologia o tractament de les alteracions patològiques.
No hauran d'haver estat presentats amb anterioritat al premi a què concorren i l'activitat investigadora que descrian s'ha d'haver desenvolupat amb anterioritat a la data de publicació de la convocatòria.

 

INVESTIGACIÓ CLÍNICA O APLICADA
Podran optar a aquest premi els Llicenciats o Doctors en Medicina i Cirurgia, Ciències de la Salut, Veterinària, Farmàcia, Ciències Biològiques, o en qualsevol altra disciplina universitària relacionada amb les qüestions objecte d'aquesta convocatòria, que siguin residents a Espanya.

Podran optar al premi els treballs que descriguin investigacions clíniques o aplicades per al millor tractament de les patologies pròpies del ronyó o associades a les funcions renals. No hauran d'haver estat presentats amb anterioritat al premi al qual concorren, i l'activitat investigadora que descriguin s'ha d'haver desenvolupat amb anterioritat a la data de publicació de la convocatòria.
 

Descripció


La Fundació Renal convoca anualment els Premis Iñigo Álvarez de Toledo a la Investigació Bàsica, Investigació Clínica .

Els premis a la Investigació Bàsica ia la recerca clínica estan dotats amb la quantitat de DOTZE MIL (12.000) EUROS.

Només s'admetran els treballs que hagin estat rebuts a la seu de la Fundació Renal (c / José Abascal n º 42, de Madrid, 28003, o per correu electrònic friat@friat.es), abans de les quinze hores de dia 29 juny de 2012.

 

Termini oficial

29 Juny 2012
 

Termini IISPV

25 Juny 2012

Import

12.000 euros per a cada modalitat

Període d'execució

1 anys

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web