Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

PERIS- CONVOCÀTORIA 2019-2021- Acció instrumental de Formació de cientifics i tecnòlegs- Phd for Medical Doctors ( PhD4MD)

Organisme

Departament de Salut

Objecte

Dins del Programa d’impuls del talent i ocupabilitat:

Acció instrumental de Formació de cientifics i tecnòleg:

Phd for Medical Doctors (PhD4MD)

Finançament de contractes de metges que hagin completat la formació Sanitària Especialitzada, destiants a la formació practica avançada en els camps de recerca més nous i les tecnològies d’avantguarda. Els candidats realitzaran un projecte col.laboratiu entre un grup clínic i un de bàsic per a la realització de la tesi doctoral.

Requisits

-Estar en possessió del titol oficial d’Especialitat Mèdica (MIR). Els candidats que hagin obtingut la titulació fora del estat espanyol caldrà que disposin del títol homologat.

-Haver finalitzat el promgram d’FSE entre l’ 1 de gener del 2013 i el termini de presentació de sol.licituds.

 

Termini oficial

Encara no s'ha publicat l'ordre de bases ni la convocatòria, per lo que hem d' esperar a la publicació del DOG, que es preveu a mitjans de novembre.

Degut a que només podem presentar 3 sol.licituts, haurem de prioritzar. Per la priortizació utilitzarem els criteris marcats pel Departament de Salut. Els candidats interessats, heu de presentar el document de priorització annexat a aquest link  omplert,  juntament amb el vostre CVN, com a màxim fins el dia 09 de Novembre.

Import

36000 euros 2019, 36720 euros 2020, 37454,40 euros 2021. Aquest imports inclouren quota seguretat social. A més tindran un ajut addicional de 1000 euros anuals per al pagament de taxes universitàries i despreses relacionades amb la formació

Període d'execució

3 anys

Totes les dades publicades podem ser modificables un cop surti la convocatòria oficial.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web