Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Indústria del Coneixement 2018 Producte

Organisme

AGAUR

Objecte

Finançament de projectes destinats a l'obtenció de prototipus i la valorització i transferència dels resultats d'investigació generada per equips de recerca de Catalunya.

Fases de prova de concepte

TRL 3-7

Sol·licitants

Equip:

 

1. Científic Responsable: Doctor o doctora, Líder en el seu camp i en l'entorn acadèmic i científic

2. Científic Emprenedor: Investigador jove, en fase predoctoral o postdoctoral, Familiaritzat amb la tecnologia o el coneixement, Identificar aquest projecte com una oportunitat de desenvolupament professional

3. Mentor Empresarial Visió transversal del sector. Preferentment departaments d'innovació, desenvolupament de negoci o llicències. Assessorar en l'estratègia de valorització i l'entrada de la tecnologia o coneixement al mercat. No pot pertànyer a empreses o entitats en les quals els components de l'equip de recerca tinguin càrrecs de responsabilitat, participació accionarial o activitat d'assessorament. No podrà rebre cap tipus de remuneració pel desenvolupament d'aquesta activitat

 

Requisits

Accions:  Activitats estructurades de caràcter demostratiu. Assoliment d'una prova de concepte. En forma de prototipus, escala pilot, prova preindustrial o assaig preclínic, entre altres. Que possibilitin reduir les incerteses sobre la viabilitat tècnica i comercial de la tecnologia en desenvolupament

Tipus: Poden ser de caràcter individual o col·laboratiu en funció si hi particpa una institució o més d’una. (conveni)

Termini oficial

20 juny 2018

Termini IISPV

10 juny 2018

Documentació a presentar

 

Els interessats contactaran en la oficina tecnica per gestionar tota la documentació oa emplear.   

  1. Document identificatiu del projecte. Haureu d'incloure el Codi operació que us hagi assignat l'Aplicació SIFECAT1420 per a la vostra sol·licitud, emplenar la resta dels camps i adjuntar el document annex de la memòria detallada del projecte degudament emplenat (aquest document identificatiu conté el sistema d'enviament telemàtic).
  2. Document annex amb la memòria detallada del projecte. Emplenar, incloent la resta de la documentació requerida en el propi document annex, desar i adjuntar l'arxiu en format PDF al Document identificatiu del projecte.

 

Import

100.000 euros

Conceptes finançables

Conceptes de despesa elegibles

a) Despeses de personal. b) Despeses d'adquisició de material fungible.

c) Despeses pels costos de depreciació, arrendament financer (lísing) o bé lloguer d'equips.

d) Despeses de viatge. e) Despeses de contractació, serveis i treballs externs de recerca i consultoria tecnològica (com a màxim el 50% del total del projecte).

f) Despeses associades a drets de propietat intel·lectual i industrial.

g) Despeses de formació de curta durada. h) Despeses indirectes (25% de les despeses directes subvencionables, exceptuats els costos directes que no s'utilitzin en les instal·lacions del beneficiari i l'assistència financera a tercers)

Període d'execució

18 mesos

Avaluació de les sol·licituds

Criteris d'avaluació:

Interès de la tecnologia i potencial comercial (50%): Potencial d'innovació, l'estratègia de protecció, l'impacte social i ambiental i interès empresarial, grau de maduresa i proximitat al teixit productiu, contactes fets i les empreses interessades, avantatges competitius identificats, l'estratègia de comercialització i difusió.

Excel.lència en la plantificació i la gestió de la proposta ( 25%): Coherència i idoneïtat de la planificació proposada i la factibilitat tècnica i econòmica.

Excel·lència en l'equip de treball (15%):activitats previstes de recerca i transferències fetes, caràcter multidisciplinari i l'experiència en gestió de projectes d'un alt valor afegit.

Alineació amb l'estratègia d'innovació de Catalunya (10%): Projectes que s'emmarquin dins d'alguns dels àmbits sectorials líders que defineix l'estratègia.

 

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web