Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Obra Social “la Caixa” - Beques "la Caixa" de doctorat en universitats i centres de recerca espanyols

Organisme

Obra Social la Caixa

Objecte

La Fundació Bancària "la Caixa" convoca 20 beques per cursar estudis oficials de doctorat que culminin amb la lectura d'una tesi doctoral en una universitat.

Els programes de doctorat elegibles han d'estar adaptats a l'Espai Europeu d'Educació Superior i regulats pel Reial decret 99/2011, del 28 de gener, pel qual es regulen els ensenyaments oficials de doctorat.

Adicionalment a la retribució, la beca compta amb un programa de formació presencial en habilitats transversals.

Sol·licitants

La convocatòria comprèn totes les àrees del coneixement i s'adreça a totes les persones que compleixin els requisits per accedir al doctorat, sempre que, a més, no hagin estat matriculades abans en els estudis de doctorat que demanin.

Els becaris s'han d'incorporar a les universitats o centres de recerca de destinació entre setembre i novembre de 2018. En casos justificats, no obstant això, aquesta incorporació es podria endarrerir fins al 31 de gener de 2019.

Requisits

Els sol·licitants han de tenir la nacionalitat espanyola, que hauran d'acreditar adjuntant el DNI a la sol·licitud de la beca.

Poden presentar una sol·licitud les persones que estiguin en disposició d'iniciar un programa oficial de doctorat d'acord amb la normativa vigent i que no hagin obtingut prèviament ni estiguin en condicions d'obtenir el títol de doctor.

Els sol·licitants han d'acreditar el coneixement de l'idioma anglès.

 

Termini oficial

27 de Febrer de 2018

Termini IISPV

20 Febrer 2018 

Import

La dotació econòmica total de la beca és de 115.500 euros, distribuïts en tres anualitats de 36.000 euros i un premi de 7.500 euros el quart any, si el becari diposita la tesi dins dels 6 mesos posteriors a l’acabament del tercer any de beca

Període d'execució

Tres anys, renovable anualment

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web