Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

CONVOCATÒRIA PER A LA PRESENTACIÓ DE PROJECTES DE RECERCA BIOMÈDICA SOBRE LA REGENERACIÓ I EL TRASPLANTAMENT D’ÒRGANS I TEIXITS

Organisme

Fundació La Marató de TV3

Objecte

Fomentar el desenvolupament de la recerca científica d’excel·lència sobre aspectes etiològics, patogènics, clínics, terapèutics, epidemiològics, de salut pública i de serveis sanitaris, en l’àmbit de la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits.

Sol·licitants

   Investigadors que, desenvolupant la seva tasca investigadora en centres públics o entitats sense ànim de lucre, estiguin en possessió del títol de doctor, acreditin una trajectòria, una infraestructura i una capacitat investigadores en el camp de la
regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits, i desenvolupin la seva activitat en l'àmbit territorial previst pels estatuts de la Fundació.

   Les entitats amb ànim de lucre podran incorporar-se com a part col·laborativa d’un projecte, tot i que no podran rebre finançament de la convocatòria.

  En Projectes coordinats, l'investigador coordinador ha d'omplir a nom seu el pressupost global i presentar el projecte conjuntament amb un formulari de subprojecte per cada centre col·laborador participant, fins i tot el seu.
 

Descripció

    La Fundació La Marató de TV3 obre el termini per a la presentació de projectes de recerca biomèdica d'excel·lència sobre regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits, que seran finançats amb les donacions obtingudes a La Marató 2011.

 Existeixen dues modalitats de projectes:

  • Projectes unitaris (o d'un sol centre gestor)
  • Projectes coordinats (de dos o més centres gestors) 

   Les ajudes econòmiques no superaran els 200.000 € per als projectes en què participi un grup únicament; 300.000 € per a aquells en què participin dos grups, i 400.000 € per als de tres o més grups.

   La quantitat adjudicada inclou el 25 % per al centre, per a activitats de suport i de foment de la recerca i la innovació. No s’admetran projectes amb un pressupost que superi aquestes quantitats.

   En cas que un cop finalitzat el projecte no s’hagi exhaurit el pressupost, els romanents hauran de ser retornats a la Fundació que els destinarà a finalitats fundacionals.
 

Incompatibilitats

   Els grups de recerca dels projectes coordinats, no podran ser del mateix centre.

   Queda fora de l’abast d’aquesta convocatòria finançar projectes de recerca clínica (assaigs clínics amb medicaments) que disposin de finançament de la indústria farmacèutica.

   Els investigadors només podran constar en dos projectes i com a màxim en un d'ells com a investigador principal, tant sigui un projecte unitari com un de coordinat o bé un subprojecte.
 

Termini oficial

El període de presentació de projectes serà del 6 de febrer a al 5 de març del 2012 a les 14 hores. Cal registrar-se abans a http://www.ajutsmarato.com

Termini IISPV

01 de març del 2012

Import

Projectes unitaris màxim: 200.000 €. Projectes coordinats de dos centres gestors 300.000 €; per als de tres o més grups 400.000 €.

Període d'execució

3 anys. S’admetran de 5 anys justificadament

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web