Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

AJUDES A LA RECERCA DE LA FUNDACIÓ PER LA INVESTIGACIÓ EN UROLOGIA 2018

Organisme

 ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE UROLOGÍA

Objecte

Fomentar la investigació en el camp de la Urologia. Es persegueix promoure investigació de caràcter clínic, investigació en resultats de salut i investigació translacional. 

Requisits

  • Podran ser sol·licitants i beneficiaris de les beques objecte de la present convocatòria, com investigador principal, els membres de l'Associació Espanyola d'Urología (AEU), que estiguin al corrent en el pagament de les quotes reglamentàries, bé sols o com part integrant d'un equip d'investigació, que no es trobin inhabilitats per a l'obtenció de subvencions.
  • Els facultatius que es trobin en període d'especialització a través del sistema MIR, no podran figurar com investigador principal, però si com membres de l'equip investigador.
  • Cap investigador ni cap centre hospitalari, bé directa o indirectament a través de Fundació o Associació, podran figurar com a tal en més d'un projecte d'investigació de l'actual convocatòria. No es concediran beques a aquells centres o investigadors que tinguin en l'actualitat un projecte actiu finançat per la FIU.
  • Les sol·licituds haurien de comptar amb autorització expressa de l'organisme o centre on treballa l'investigador principal. Aquest document haurà de ser presentat juntament amb la sol·licitud.
  • El projecte d'investigació per al qual se sol·licita la beca haurà de referir-se a la investigació bàsica i clínica en el camp de la Urologia. 

Descripció

La Fundació per a la investigació en Urologia convoca les següents beques patrocinades per Astellas Pharma.
·Beques/ajuts d'investigació "Pedro Cifuentes Díaz".
·Una beca d'Investigació bàsica "Leonardo de la Peña".
·Una beca d'Investigació clínica "Rafael Mollá y Rodrigo". 

Termini oficial

01 Març 2018

Termini IISPV

25 Febrer 2018

Documentació a presentar

Les sol·licituds haurien d'adjuntar la memòria i el currículum.
La sol·licitud haurà d'anar acompanyada pel document acreditatiu de l'acceptació del centre on es pretén realitzar la investigació, a través de la Unitat d'Investigació, fent constar la viabilitat del projecte.
També haurà d'adjuntar-se relació de l'equip investigador incloent currículum vitae, segons model oficial de la convocatòria, de cada membre i document de conformitat signat per tots els investigadors.
Quan es tracti d'un estudi o assaig clínic, sigui o no terapèutic, s'inclourà l'autorització del Comitè Ètic d'Investigació Clínica en la qual haurà de constar la referència a l'acta corresponent a la sessió en la qual es va prendre l'acord. 

Import

No especificada.

Període d'execució

No superior a 24 mesos.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web