Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Beques Investigació FECA 2017/2018

Organisme

FUNDACIÓN ESPAÑOLA DE CALIDAD ASISTENCIAL

Objecte

Concessió de dues beques anuals destinades a desenvolupar un projecte d'investigació subvencionades per la FECA o en col·laboració amb altres organitzacions, permeti als nostres associats desenvolupar projectes d'investigació relacionats amb la millora de la qualitat i la seguretat de pacients.
Pretenen, d'una banda, premiar les institucions, centres, equips, grups i serveis de salut que s'hagin distingit en la realització d'activitats de millora en la qualitat dels serveis oferts als ciutadans i ciutadanes i de l'altra, reconèixer iniciatives per millorar la qualitat de l'atenció sanitària en totes les seves àrees a través de projectes innovadors, per a això es preveu l'oportuna dotació econòmica. La beca està pensada per a grups emergents i petits treballs orientats a la pràctica clínica. 

Requisits

 • Podran sol·licitar les ajudes objecte de la present convocatòria les persones físiques que es trobin vinculades, funcionarial, laboral o estatutàriament, a centres públics, institucions sanitàries, centres educatius o organismes públics o privats d'investigació.
 • L'investigador principal ha de ser membre de la FECA (no serà necessari per a la resta de l'equip investigador) amb una antiguitat mínima de dos anys.
 • És condició indispensable estar al corrent de pagament de quotes.
 • Els sol·licitants presentaran una declaració jurada en la qual indicaran si disposen o no d'altres ajudes, públiques o privades amb la mateixa finalitat. 

Termini oficial

15 Gener 2018

Termini IISPV

08 Gener 2018

Documentació a presentar

El sol·licitant haurà de remetre la següent documentació per correu electrònic becas@calidadasistencial.es la següent documentació:

 • Imprès oficial sol·licitud de Beca FECA, Annex 1, degudament emplenat.
 • Memòria del projecte segons el model de l'annex 2 degudament emplenat indicant per a què es sol·licita i com es gastarà la dotació. Així mateix, s'indicarà com es traslladaran els resultats al sistema sanitari.
 • Imprès oficial de Curriculum Vitae, Annex 3, degudament emplenat amb aportacions dels últims 5 anys. 

Import

3.000€

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

 • Facebook
 • TwitThis
 • LinkedIn
 • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web