Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Ideas Semilla AECC 2018

Organisme

ASOCIACION ESPAÑOLA CONTRA EL CANCER

Objecte

Es finançaran projectes d'investigació molt innovadors en cancer, que puguis generar noves oportunitats d'investigació en aquest camp i que , en cas d'èxit, puguin concretar en projectes sòlids d'investigació. 

Requisits

Requisits IP: Tenir el Titol de Doctor. Estar vinculat a una entitat en una entitat pública o privada sense ànim de lucre capacitada per l’investigació cientifica a España. Haber sigut investigador principal en algun projecte amb finançament publica o privada concedit en convocatòria publica de concurrencia competitiva.


Requisits Solicitants: Investigadors vinculats en una entitat publica o privada sense anim lucratius capacitada per a la investigació cientifica a España.  Els sol.licitant podrán presentar més d’una proposta per a la present convocatòria, quan es tracti de linees d’investigació independent. Els sol.licitants podran tornar apresentar a la seva candidatura a las “ “Ayudas a ideas Semillas” en posteriores convcoatorias, sempre i quan s’haigui realitzat canvis en els projectes presentats i/ o en l’equip investigador.  

Termini oficial

30 Novembre 2017

Termini IISPV

27 Novembre 2017

Documentació a presentar

La sol.licitut es realitzará en dues fases: Ena la primera será necesaria la següent documentació:                                                                                                            

FASE 1: Pre-proposta Curriculum Vitae del Investigador principal, juntament amb el original scanejat per les dues cares del DNI, permis de residencia en vigor o pasaport.    

Proposta

Les idees Pre-seleccionades a la primera fase hauran de presentar en la II la proposta completa que consti d’una memoria cientifica i economica.

Per poder presentar la sol.licitut, el solicitant haurà de registrase previament a la Fundació a la plataforma on-line Cientifica AECC. Desprès del registre podrá realitçar la sol.licitut seguint les instruccions especifiques a la pàgina de la convocatòria. 
 

Import

La quantia de la beca serà de 20.000 €

Període d'execució

2 anys

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web