Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Convocatòria d'ajuts a projectes de recerca 2012

Organisme

Fundació Alicia Koplowitz

Objecte

Promoure el desenvolupament del coneixement a Espanya de la Psiquiatria de la Infància i Adolescència mitjançant el suport a projectes d'investigació originals.

Descripció

La Fundació Alicia Koplowitz convoca 8 Ajudes a la Investigació, per a projectes que seran desenvolupats en un termini màxim de dos anys.

Seran línies preferents: Autisme, Esquizofrènia, Trastorns Afectius, Trastorns d'Atenció i Hiperactivitat, Trastorns de l'Alimentació i Neurofarmacologia en Infància i Adolescència.

Els Ajuts a la Investigació estan dirigits a Equips d'Investigació que desenvolupin el seu projecte en hospitals, universitats o centres d'investigació espanyols. Hi haurà un únic investigador principal espanyol en tots els casos, vinculat a un d'aquests centres durant els dos anys de la durada del projecte, i que serà l'únic receptor de l'Ajuda.

Podran participar en el Projecte d'Investigació fins a un màxim de 5 investigadors col·laboradors.

Cap Investigador (ni Investigador Principal, ni membre de l'equip de recerca) podrà participar en més d'una sol·licitud en aquesta convocatòria. Així mateix, aquells investigadors que estiguin gaudint d'una Ajuda d'Investigació de la Fundació Alicia Koplowitz, no podran participar en noves convocatòries mentre estigui activa l'esmentada Ajuda d'Investigació.

Termini oficial

29 de febrer de 2012

Termini IISPV

24 de febrer de 2012

Import

Màxim 50.000 €

Període d'execució

2 anys

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web