Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

BEQUES DR. FERRAN A UN PROJECTE DE RECERCA D'UN GRUP D'INICI I GRUP EMERGENT.

Organisme

Fundació Doctor Ferran.

Objecte

Per a l'any 2017 la Fundació Dr. Ferran convoca dues beques destinades a donar suport econòmic a projectes d'investigació: una per a un grup de recerca d'inici i una altra per a un grup de recerca emergent de les Terres de l'Ebre.

Un grup d'inici és un grup de recerca estructurat al voltant d'un investigador/a principal que treballa en un centre de salut i que presenta un projecte que s'emmarca en una línia d'investigació en salut definida. No és necessari que acrediti publicacions ni sol·licituds d'ajuts ni projectes desenvolupats conjuntament.

Un grup emergent és un grup de recerca estructurat al voltant d'un investigador/a principal que treballa en un centre de salut i té una trajectòria científica estable i continuada d'una durada superior a tres anys. Aquest grup ha comptat amb suport econòmic previ i ha generat publicacions rellevants en els tres últims anys. El projecte que presenti ha de formar part d'una línia d'investigació definida.

Requisits

Les beques estan destinades a treballs de recerca amb una durada màxima d'un any. 

Termini oficial

20/03/2017

Termini IISPV

17/03/2017

Documentació a presentar

La sol·licitud de les beques s'ha de fer únicament de forma electrònica mitjançant l'adreça info@fundacioferran.org i ha d'anar acompanyada dels documents següents:

  • Formulari de presentació del projecte (descarregueu-lo). Aquest document incorpora les dades del projecte i també les dades de filiació i curriculars dels investigadors.
  • Conformitat del responsable del servei o la unitat on s'hagi de dur a terme el projecte segons el Document de conformitat (descarregueu-lo).
  • Informe de la comissió de recerca i/o del comitè ètic d'investigació clínica (CEIC) que sigui favorable (o pendent d'aprovació).

Import

3.000€/Beca

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web