Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Projectes Investigació Clínica Independent

Organisme

Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat

Objecte

L'objectiu d'aquesta convocatòria és fomentar la investigació clínica, mitjançant el finançament d'estudis independents, és a dir no promoguts per la indústria farmacèutica.

Descripció

Àrees temàtiques prioritàries:

  • Medicaments de teràpies avançades incloent la teràpia cel·lular i la teràpia gènica, l'enginyeria de teixits, i els biomaterials aplicats a aquestes teràpies.
  • Medicaments orfes segons el que disposa el Reglament (CE) 141/2000 i medicaments d'ús humà utilitzats en malalties rares.
  • Estudis comparatius de medicaments d'elevat impacte en la Salut Pública i en el SNS, dirigits a la millora de l'efectivitat, seguretat i eficiència de la pràctica clínica.
  • Estudis per avaluar la qualitat d'utilització de medicaments amb alt impacte per al SNS i les estratègies d'intervenció dirigides a aconseguir la millora de la seva ocupació.
  • Estudis sobre la infecció per VIH i la sida en els seus aspectes clínics i bàsics traslacionals, epidemiològics, preventius i socials per al seu control, atenció sanitària i impacte en la Salut Pública i el Sistema Nacional de Salut

Termini oficial

11 de novembre de 2011

Termini IISPV

9 de novembre de 2011

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web