Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Marató 2016: Convocatòria de projectes sobre Ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques

Organisme

Fundació La Marató

Objecte

Fomentar la recerca científica d'excel·lència sobre aspectes etiològics, patogènics, clínics, terapèutics, epidemiològics, de salut pública i de serveis sanitaris, en l'àmbit de l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, com a elements nuclears del projecte.  

Requisits

  1. Poden presentar sol·licituds, com a responsables de l'execució científica i tècnica dels projectes de recerca als quals es refereixen aquestes bases els investigadors que desenvolupin la seva tasca investigadora en centres públics o entitats sense ànim de lucre que disposin de la infraestructura necessària, que estiguin en possessió del títol de doctor, que acreditin una trajectòria d'excel·lència en recerca amb, com a mínim, cinc publicacions rellevants durant els últims cinc anys en el camp de l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques i que desenvolupin principalment la seva activitat en l'àmbit territorial previst pels estatuts de la Fundació. 
  2. Els projectes coordinats, que hauran de ser liderats pels investigadors principals, poden incloure grups de recerca d'acreditada capacitat investigadora que pertanyin a entitats públiques i privades sense ànim de lucre i de fora de l'àmbit territorial esmentat. Els investigadors principals responsables d'aquests subprojectes hauran de complir el mateix requisit acadèmic que els investigadors coordinadors.
  3. Els grups de recerca dels projectes coordinats no podran ser del mateix centre.
  4. Els investigadors principals, ja sigui de projectes unitaris o coordinats, que tinguin en actiu un projecte finançat per la Fundació La Marató de TV3, no poden presentar-se a aquesta convocatòria com a investigadors principals, tot i que sí que poden formar part d'un equip investigador.  

Descripció

 - Tipologia dels projectes:

- Projecte unitari. S'entén per projecte unitari aquell que té un sol investigador principal beneficiari.

- Projecte coordinat. S'entén per projecte coordinat, aquell que té diferents investigadors principals beneficiaris i, per tant, diferents subprojectes, que actuen representats per un dels beneficiaris i pel centre on desenvolupa la seva recerca, que serà l'interlocutor (investigador principal coordinador) amb la Fundació i canalitzarà amb aquesta les relacions corresponents. 

Termini oficial

20/03/2017

Termini IISPV

15/03/2017

Documentació a presentar

La sol·licitud de participació en la convocatòria s'ha de presentar en anglès amb un resum en català, en suport digital i paper. La sol·licitud serà presentada:

i) en el cas de projectes unitaris, per l'investigador principal i el legal representant del centre.

 ii) en el cas de projectes coordinats, per l'investigador principal coordinador del projecte i el representant legal del centre Coordinador.

Els formularis digitals són a http://www.ajutsmarato.com. Totes les sol·licituds hauran d'anar acompanyades dels documents que s'indiquen en el formulari (ordenades d'acord a la paginació dels formularis) així com del poder de representació del representant legal del centre i d'una còpia d'aquestes bases signades (amb les signatures en totes les planes del document) pels investigadors principals dels subprojectes i dels representants legals dels centres de què depenen, en la darrera plana s'hauran de posar el nom i cognom i càrrec de qui signa.

També aniran acompanyades de l'organigrama de l'equip d'investigació i hauran de fer constar com s'organitza el projecte unitari o coordinat.

Una vegada emplenada i introduïda telemàticament la sol·licitud, s'haurà d'imprimir perquè sigui signada pels responsables i enviar-la en paper, amb original i còpia, a la Fundació La Marató de TV3, c/Gaspar Fàbregas Roses, 81, 2a planta, edifici Il·lumina, 08950 Esplugues de Llobregat.

Import

200.000€ màxim per projectes unitaris i 300.000€ màxim per a projectes coordinats.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web