Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

SUBVENCIONS PER A LES ACCIONES EN L'ÀMBIT DE LA RECERCA I INNOVACIÓ EN SALUT 2017-2019 ( PERIS 2016-2020)

Organisme

GENERALITAT DE CATALUNYA
 

Objecte

El Govern de la Generalitat, a través del Departament de Salut, ha impulsat el Pla estratègic de recerca i innovació en salut (PERIS) 2016-2020, una eina que permetrà generar nou coneixement en els propers quatre anys, un coneixement que tindrà una repercussió directa en la millora de la salut dels ciutadans.

Descripció

En aquesta convocatòria es publicaran dos àrees:

A) Dins de la Àrea "IMPULS DEL TALENT I L'OCUPABILITAT"

1.- Acció instrumental per la incorporació  científic i tecnòlegs:  Ajut dirigit a  Doctors, titulats superiors, titulats mitjos, tècnic FP.

 2.- Acció instrumental d'intensificació de professionals de la salut: contractes per a la intensificació de l'activitat investigadors de professionals d'infermeria: Professionals d'infermeria amb activitat assistencial que tinguin vinculació laboral estable ( alliberament d'un màxim de 75% de la jornada assistencial).

B) Dins de "CONEIXEMENT D'EXCEL·LÈNCIA"

3.-Acció instrumental de projectes de recerca orientats:  Potenciar la recerca en atenció primària: Projecte obligatori multicèntric amb un sol centre beneficiari (un protocol únic, en  més d'un centre).  Una única sol·licitud pel centre al que estigui vinculat l'investigador principal d' atenció primària, que actuarà com a coordinador dins del equip investigador ha d'haver participació d'un centre hospitalari. Salut Mental es considera primària.

 4.- Acció Instrumental de programes de recerca orientats: Medicina Personalitzada (MP), Medicina Regenerativa ( MR): Recerca Clínica Cooperativa Independent (RCCI) Estudis de Cohorts (EC)

Aquest ajuts l' IISPV, no es pot presentar  com a coordinador o centre beneficiari, però podem formar part del projecte com a subgrup.

Termini oficial

Pendent publicació al DOG

Termini IISPV

Declaració d’interes en alguna accció abans del 28 de Octubre.
 

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web