Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

AJUTS A PROJECTES A LA RECERCA INFERMERIA

Organisme

Col·legi d'Infermeres i Infermers de Barcelona

 

Objecte

Potenciar l'increment qualitatiu i quantitatiu d'estudis de recerca infermera, donar suport econòmic per a la realització d'estudis de recerca i potenciar aquells investigadors principals que debuten en la recerca.

Àrees prioritàries 2016

1.Identificació, avaluació i eficàcia de les intervencions infermeres en la salut de les persones, la família o comunitat, especialment en situacions de:

a) Dependència (associades o no a estils de vida o discapacitat psíquica i/o física)

b) Violència de gènere

c) Desigualtats socials en salut

2. Avaluació de l'eina de la Infermera Virtual en relació amb la millora del desenvolupament professional de les infermeres o la millora de l'atenció als usuaris i a promoció i educació per a la salut.

3. Creació, aplicació i avaluació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació en els àmbits de la docència, la pràctica clínica i la gestió d'infermeria.

4. Avaluació d'estratègies d'apoderament a persones en situació d'envelliment i cronicitat.

Requisits

Equip Investigador

a) El IP haurà d'estar col·legiat al COIB i estar vinculat a l'organisme sol·licitant on es desenvoluparà el projecte almenys des de la data de la formulació de la sol·licitud fins la del seu atorgament i gaudir de capacitat investigadora. En el cas de ser alumne d'una universitat, caldrà que presenti matrícula del curs de doctorat en el que estigui cursant els estudis.

b) L'equip investigador haurà d'estar format per un mínim del 75% d'infermeres

c) No podran sol·licitar ajudes com a investigadors principals aquelles persones que durant les tres darreres convocatòries d'ajudes a projectes de recerca hagin obtingut finançament

d) No podran participar els beneficiaris  de les darreres 5 convocatòries d'ajudes a projecte de recerca del COIB als quals se'ls hi hagués revocat una ajuda per incompliment de qualsevol de les bases o per manca d'execució del projecte.

e) Queda exclosa la possibilitat de sol·licitar ajudes per part dels membre de la Junta del COIB o persones vinculades estretament amb el seu funcionament

f) El sol·licitants no podran participar com a investigador principal en més d'un projecte. En cas contrari es desestimaran totes les sol·licituds presentades.

g) Totes les infermeres que formin part de l'equip investigador hauran d'estar col·legiades al COIB abans del pagament de la primera anualitat (només en projectes finançats) i com a mínim fins que finalitzi l'estudi.

Es valoraran preferentment

- Estudis coordinats entre la Universitat i els centres assistencials, per tal d'augmentar la transferència i la cooperació entre l'àmbit acadèmic i l'assistència

- Projectes on l'equip investigador estigui format per un investigador novell de l'àmbit assistencial amb recolzament d'un equip col·laborador que permeti donar resposta amb correcció metodològica a preguntes de la pràctica diària.

- Els projectes que tinguin enfocament multicèntric

- Els projectes infermers que estiguin emmarcats en el disseny de recerca de doctorat sempre i quan la pregunta de recerca sigui de l'àmbit de coneixement propis infermers.

Termini oficial

02 de Junio de 2016

Termini IISPV

08 de Junio de 2016

Documentació a presentar

Model de sol·licitud (veure document adjunt)

Projecte anònim, sense dades identificatives de centres ni investigadors (veure document adjunt)

Important: S'haurà de presentar Certificat del Comitè Ètic.

Import

40.000 €

Període d'execució

12 mesos i 36 mesos

Tramitació dels ajuts

La documentació requerida, original  i còpia en DVD/CD a Fundació Infermeria i Societat - Convocatòria Ajudes a Projectes de Recerca 2016. C/Pujades, 350. 08019, Barcelona.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web