Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

PREMIS FUNDACION LILLY

Objecte

La Fundación Lilly fa pública la seva convocatòria dels Premis Fundación Lilly de Recerca Biomèdica Preclínica i Clínica 2014, per a investigadors que hagin contribuït de manera significativa al desenvolupament de la Biomedicina i les Ciències de la Salut a Espanya i mantinguin una activitat investigadora de reconegut nivell científic.

Modalitats:
1) Premi de Recerca Biomèdica Preclínica: per investigadors que desenvolupin una labor d' investigació bàsica orientada a l' obtenció de coneixement amb aplicació clínica, a qualsevol nivell metodològic.
2) Premi de Recerca Biomèdica Clínica: per investigadors que desenvolupin la seva labor investigadora amb pacients, a qualsevol nivell metodològic.

Sol·licitants

Sol•licitants: podran ser candidats als Premis els investigadors de caire preclínic i clínic (en funció de la modalitat), que desenvolupin la seva activitat en centres sanitaris i/o de recerca, públics o privats, a Espanya. Els candidats hauran de ser proposats per persones o institucions de l'àmbit científic Biomèdic o de les Ciències de la Salut, o pel propi Consell Científic Assessor de la Fundación Lilly.

Termini oficial

15 de Febrer 2015

Termini IISPV

12 Febrer 2015

Import

40.000€

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web