Cercador
Portada > Recerca > Ajuts a la recerca

Ajuts a la recerca

Convocatòria d'ajuts a projectes de recerca 2011

Organisme

Fundació Alicia Koplowitz

Objecte

La Fundació Alícia Koplowitz convoca fins a un màxim de 8 Ajudes a la Investigació, per a projectes que seran desenvolupats en un màxim de dos anys en les següents àrees:
a) Psiquiatria de la Infància i Adolescència. Línies preferents: Autisme, Esquizofrènia, Trastorns Afectius, Trastorns d'Atenció i Hiperactivitat i Trastorns de l'Alimentació. Neurofarmacologia en Infància i Adolescència.
b) Malalties Cerebrals de començament d'hora. Línies preferents: Estudis clínics i models animals o cel·lulars de malalties com l'Esclerosi Múltiple, ELA, Atàxies, Paràlisi Cerebral, Retard Mental i altres. Acció de fàrmacs neuroprotectors i neurorreparadors. 
 

Sol·licitants

Les ajudes a la investigació estan dirigides a equips d'Investigació que desenvolupin el seu projecte en hospitals, universitats o centres de recerca espanyols, en col·laboració o no amb equips nacionals o estrangers. Hi haurà un Investigador principal espanyol en tots els casos, vinculat a un d'aquests centres durant els dos anys de la durada del projecte, i que serà l'únic receptor de l'ajuda.
Cap Investigador (ni Investigador principal, ni membre de l'equip de recerca) podrà participar en més d'una sol licitud en la present convocatòria.
 

Termini oficial

15 febrer 2011

Termini IISPV

11 febrer 2011

Import

75.000 €

Període d'execució

2 anys naturals

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web