Cercador

Notice: Undefined variable: etsa in /www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/plataformes_de_suport/laboratoris-recerca/tecnatox.html on line 132
Portada > Plataformes de suport > Laboratoris de recerca > TecnATox

TecnATox

El Centre de Tecnologia Ambiental, Alimentària i Toxicològica (TecnATox) és un centre d'innovació tecnològica que forma part de TECNIO (ACCIÓ, Generalitat de Catalunya). TecnATox aglutina un important clúster de membres de tres grups de recerca Consolidats: el Laboratori de Toxicologia i Salut Mediambiental, el grup d'Anàlisi i Gestió Ambiental i el grup de recerca en Neurocomportament i Salut. Els membres de TecnATox, sota la direcció del Dr. Josep Lluís Domingo, catedràtic de Toxicologia, i la Dra. Marta Schuhmacher, catedràtica de Tecnologia del Medi Ambient, s'integren en diversos camps, tant de la toxicologia (avaluativa, computacional, alimentària, ecotoxicologia, etc.) com de l'avaluació de riscos sobre la salut humana. TecnATox compta, per a les seves línies d'investigació, amb l'experiència d'un grup de més de 30 investigadors integrats en un equip altament pluridisciplinar.

L'oferta tecnològica de TecnATox abasta diversos camps d'investigació, incloent (però no limitats a):

  • Control ambiental, avaluació de riscos per a la salut de l'exposició a contaminants químics i microbiològics, i toxicologia alimentària.
  • Toxicologia experimental d'antagonistes per a la prevenció i el tractament de les intoxicacions metàl·liques, i toxicologia reproductiva i del desenvolupament.
  • Radiobiologia, comportament, neurologia, efectes cerebrovasculars, patologia cardiovascular i expressió de gens.
  • Neurotoxicitat, neurodegeneració i trastorns metabòlics i de l'alimentació.
  • Assaigs ecotoxicològics mitjançant l'ús d'organismes aquàtics i terrestres, i serveis ecosistèmics.
  • Informàtica Ambiental i Toxicologia de Sistemes, incloent la modelització de sistemes integrats i la modelització farmacocinètica (PBPK/PD).
  • Avaluació i intervenció en neuropsicologia i les emocions, i psicobiologia de la conducta humana.

TecnATox té personal tècnic i de recerca altament qualificats, amb una àmplia experiència en estudi de riscos ambientals i per a la salut humana. El grup compta amb equips i infraestructures per a una bona execució dels seus projectes, com ara laboratoris degudament equipats i certificats per la norma ISO 9001 de qualitat internacional, el millor programari de simulació disponible, bases de dades, etc. El centre té una política de recerca d'alta qualitat, amb una cerca activa de joves investigadors internacionalment reconeguts. El centre també disposa d'un programa anual de visitants internacionals.

Contacte:

TecnATox

Direcció:

Dr. Josep L. Domingo
joseluis.domingo@urv.cat

Dra. Marta Schuhmacher
marta.schuhmacher@urv.cat


 


IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat//media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat//media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web