Cercador

Notice: Undefined variable: etsa in /www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/personal/hr_excellence_in_research.html on line 132
Portada > Personal > HRS4R

HR Excellence in Research

L’any 2015 l'IISPV va obtenir l’acreditació i el segell oficial europeu en recursos humans HR Excellence, així com l’aprovació del Pla d’Acció 2015 per part de la Comissió Europea.

Aquest reconeixement demostra que el IISPV fa seus els principis generals de la Carta Europea de l'Investigador i el Codi de Conducta per a la Contractació d'Investigadors (Carta i Codi), i dona ple suport al seu compromís en la millora de les polítiques i procediments interns.

Aquesta acreditació d’excel·lència és una oportunitat per establir una estratègia de recursos humans global i coherent, així com millors pràctiques internes i aconseguir visibilitat internacional.

  HRS4R Action plan

 European Charter for Researchers and a Code of Conduct for the Recruitment of Researchers

 Nota de comunicació IISPV

 Altra documentació RRHH IISPV

Durant aquests anys l’IISPV ha treballat amb el desenvolupament i la implementació del Pla d’acció i durant aquest 2017 ha realitzat l’autoavaluació que ha donat fruit al nou Pla d’Acció pels pròxims anys.

OTM-R

Open, Transparent and Merit-based Recruitment (OTM-R)
Procés de Contractació Obert, transparent i basat en el mèrit (OTM-R)
 

L' OTM-R és un dels pilars de la Carta Europea de dels investigadors i en particular del Codi de Conducta per a la Contractació d'Investigadors, publicat per la Comissió Europea (CE) al 2005.
 
L'OTM-R assegura que es contracti a la millor persona per al lloc treball. Aquest procés aporta beneficis als investigadors, les institucions i el sistema de recerca en general. Més específicament, l'OTM-R propicia una carrera investigadora més atractiva, garanteix la igualtat d'oportunitats per a tots els candidats i facilita la mobilitat.

Política de reclutament


IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat//media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat//media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web