Un article científic publicat el novembre passat a l'American Journal of Clinical Nutrition ha estat considerat una de les publicacions de més impacte científic del 2015 per un dels comitès de l'American Heart Association. Es tracta d'un article sobre la relació entre el tipus i l'origen del greix consumit amb el risc de patir malalties cardiovasculars
L'American Heart Association, una de les organitzacions científiques amb més impacte dels Estats Units, ha destacat per primera vegada un article de la Unitat de Nutrició Humana del IISPV-URV - dirigida pel catedràtic de nutrició Jordi Salas-Salvadó - com una de les publicacions de més impacte de 2015 en l'àmbit de la salut cardiovascular i estil de vida, un dels 16 comitès que estan integrats a l'associació. Aquest reconeixement és, segons els investigadors del grup "de gran rellevància científica" ja que valora l'impacte de totes les publicacions del món d'aquest àmbit.
L'American Heart Association és una organització sense ànim de lucre dels Estats Units que fomenta la prevenció de malalties cardiovasculars en un esforç per reduir les morts causades per aquestes malalties i els accidents cerebrovasculars. El reconeixement públic per aquest article es farà el proper març, durant una trobada científica de l'entitat que tindrà lloc a Phoenix (Arizona).
Work
C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII
43007 Tarragona
Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat
Work
C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
43201 Reus (Tarragona)
Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93
http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat