La Unitat de Nutrició Humana de l'IISPV-URV ha publicat en la revista The American Journal of Clinical Nutrition l'article titulat "Dietary fat intake and risk of cardiovascular disease and all-cause mortality in a population at high risk of cardiovascular disease".
En l'article es detallen els resultats d’avaluar la ingesta de greix i el seu efecte en el risc de les malalties cardiovasculars (infart de miocardi, accident cerebrovascular o mort per causes cardiovasculars) i la mort cardiovascular. Aquest treball és fruit de l’estudi PREDIMED.
La revista Am J Clin Nutr. té un factor d'impacte de 6,77.
Guasch-Ferré M, Babio N, Martínez-González MA, Corella D, Ros E, Martín-Peláez S, Estruch R, Arós F, Gómez-Gracia E, Fiol M, Santos-Lozano JM, Serra-Majem L, Bulló M, Toledo E, Barragán R, Fitó M, Gea A, Salas-Salvadó J; PREDIMED Study Investigators.
Diari Més Reus, dilluns 30 de novembre 2015
Faro de Vigo, jueves 26 de noviembre 2015
Diario Médico, jueves 26 de noviembre 2015
Work
C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII
43007 Tarragona
Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat
Work
C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
43201 Reus (Tarragona)
Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93
http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat