Cercador

Novetats

Destacats de recerca - Dimecres, 24 de setembre de 2014

El Grup de recerca en Ginecologia i Obstetrícia IISPV i l'HJ23, liderat per la Dra. Míriam de la Flor, ha guanyat el primer premi de la Fundació Víctor Grífols i Lucas

El Grup de recerca en Ginecologia i Obstetrícia de l'IISPV i HJ23, liderat per la Dra. Míriam de la Flor ha guanyat el primer premi de Beques sobre Bioètica que de La Fundació Víctor Grífols i Lucas amb el treball “Programa de toma de decisiones compartidas en el cáncer de mama con mastectomía. El derecho de la mujer a decidir”.
Referència La Vanguardia

La beca la van recollir el dia 9 d'octubre, en el lliurament de Premis i Beques d'Investigació sobre Bioètica 2013-14 de la Fundació Víctor Grífols i Lucas, al recinte modernista de Sant Pau a Barcelona. Té un import total de 5.000 €.
El diagnòstic de càncer de mama comporta una situació de gran estrès. El projecte té per objectiu facilitar i acompanyar virtualment a la dona afectada de càncer de mama, amb informació científica adaptada, davant el procés de presa de decisions en relació a les diferents opcions terapèutiques que si li ofereixen. Per això s'ha dissenyat una eina informàtica adequada.
El treball de preparació del projecte ha durat tres anys. Quant al grup de treball, Miriam de la Flor és Cap de Servei de Ginecologia de l'Hospital Universitari Joan XXIII (HJ23) de l'IISPV i professora del Departament de Medicina i Cirurgia; Mª Inmaculada de Molina i María Jesús Montes són llevadores i professores del Departament d'Infermeria; Agustina Sirgo és psicooncòloga de l' Hospital Universitari Sant Joan de Reus (HUSJR), i Diego Gómez i Juan Molina són els tècnics informàtics.
L'equip ha comptat també amb la col·laboració de la Dra. J. Galera i el Dr. Serra, de la Unitat Quirúrgica de Mama del Servei de Ginecologia i Obstetricia de l'HJ23. L'equip treballarà durant un any per materialitzar totalment el projecte.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web