Cercador

Novetats

Docència - Dimecres, 26 de març de 2014

Curs Xarxes socials i revistes científiques, com difondre la recerca

L'Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) l'organitza el proper 25 d'abril de 2014 a Barcelona

En els darrers temps, el concepte de revista científica com a mitjà de difusió de la recerca està experimentant un canvi de paradigma amb la substitució de l'edició en paper per l'edició digital. Paral·lelament, aquest canvi es produeix en un context que es caracteritza per la globalització i per l'ús intensiu d'internet i les xarxes socials. La comunicació directa és la base d'aquests mitjans.

Objectius: Conèixer les xarxes socials generalistes i específiques per difondre la recerca i les revistes científiques. Conèixer recursos i estratègies que es poden fer servir per compartir el coneixement fruit de la recerca i augmentar-ne la visibilitat i l'impacte.


Destinataris: Personal de l'Administració de la Generalitat, d'altres administracions públiques catalanes, del sector públic i privat responsables de la gestió i de la difusió de revistes científiques, membres dels consells de redacció de revistes científiques, autors i investigadors que vulguin saber com difondre les publicacions científiques i la recerca per mitjà de les xarxes socials.

Consulteu el Programa

Inscripcions:

- Personal de l'Administració de la Generalitat i d'Universitats: a través de les persones responsables de formació de cada departament o per mitjà d'ATRI.

- Personal de l’Administració local: a través del formulari d'inscripció que hi ha a la web.

- Altres persones interessades: a través del formulari d'inscripció que hi ha a la web.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web