Cercador

Novetats

Publicacions - Dimecres, 19 de març de 2014

Publicat el treball del grup ANESTARRACO - recerca en Anestesiologia i Reanimació de l’IISPV

Revista Anesthesia cases de l’Association of Anaesthetists of Great Britain and Ireland

Els Drs C. Añez, V. Farre, CM. Holgado i la Sra. I de Molina, membres del grup ANESTARRACO - recerca en Anestesiologia i Reanimació de l’IISPV han publicat el treball titulat “Nasotracheal intubation with the McGrath videolaryngoscope in patients with limited mouth opening” a la revista on-line  "Anesthesia cases" de l’Association of Anaesthetists of Great Britain and Ireland.
Amb aquesta publicació comencen a traslladar a la pràctica clínica els estudis iniciats en un model propi d’entrenament en el maneig de la via aèria en pacients amb limitació de l’obertura bucal.
En aquest article es presenten 3 casos de pacients amb limitació d’obertura de la boca que es van tractar amb anestesia general prèvia a la intubació nasal mitjançant el videolaringoscopi McGrath series 5. Es tracta d’ una estratègia pionera d’abordatge del pacient amb limitació de l’obertura de la boca per patologia infecciosa o traumàtica, i que aporta com a millora el control de la via aèria amb el pacient anestesiat en front l’abordatge despert amb fibrobroncoscopi que es el que s’estava fent fins ara.
El grup iniciarà en breu un estudi ampli que demostri l’eficàcia d’aquesta estratègia d’abordatge de la via aèria en pacients amb limitació d’obertura de la boca per patologia infecciosa o traumàtica.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web