Cercador

Novetats

Docència - Dimecres, 10 de novembre de 2010

Tractament del dolor crònic pediàtric: present i futur

L'IISPV organitza la sessió Tractament del dolor crònic pediàtric: present i futur.

Els informes publicats no deixen marge per al dubte: el dolor crònic és un problema freqüent per a molts nens i adolescents; al voltant del 30% pateix problemes crònics de dolor. Tot i així, el dolor crònic en els més joves segueix sent un gran desconegut, escassos els estudis de tractament sobretot si ho comparem amb el què passa en els adults; en veritat encara se sap poc sobre com hem de procedir davant aquest tipus de problemes.

L’objectiu d’aquesta sessió és, per una banda, fer una anàlisi de la situació actual en l’estudi i tractament dels nens amb dolor crònic i, per una altra, proposar alternatives per a la millora del control del dolor i per a la recerca.
 

La sessió, a càrrec del Dr. Jordi Miró, Catedràtic d'Universitat, tindrà lloc el proper dijous, 18 de novembre de 2010 a les 16.00 hores, al seminari núm. 2 de l'edifici de Docència i Recerca, Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII.
 

Inscripcions
 

Es lliurarà certificat d'assistència.
 

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/wwwa.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web